Video Berceanu: Voi discuta cu autorităţile locale despre Drumul Nordului

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marţi, că va se va deplasa în nordul ţării, unde va discuta cu compania Bechtel despre tronsonul Suplacu de Barcău-Borş al Autostrăzii Transilvania.

22 afișări

"Noi avem o sumă destul de mare rezervată Autostrăzii Transilvania şi nu aş dori să ne aflăm în situaţia în care ei să lucreze mult şi noi să nu putem să îi plătim, dar nici să meargă lucrurile încet, iar noi să stăm cu banii pe care i-am putea folosi în altă parte", a spus Berceanu.

Totodată, ministrul se va întâlni cu autorităţile locale din Satu Mare şi Baia Mare, pentru a discuta despre construcţia Drumului Nordului, unde există deja un studiu de fezabilitate.

"Voi discuta cu autorităţile locale despre Drumul Nordului, care iese din România şi se continuă în Ungaria. Trebuie să stabilim un program, ca să ştim cum să pregătim finanţarea", a spus Berceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici