Billa a deschis joi două supermarketuri în Bucureşti

Billa a deschis joi două supermarketuri noi în Bucureşti, unul în centrul comercial Cocor şi unul în Promenada Mall, reţeaua de magazine a retailerului ajungând astfel la 78 de unităţi.

183 afișări
Imaginea articolului Billa a deschis joi două supermarketuri în Bucureşti

Billa a deschis joi două supermarketuri în Bucureşti (imagine: Petrica Tanase/Mediafax Foto)

În luna octombrie, Billa a deschis două supermarketuri, în Râşnov şi Cernavodă.

Billa este prezentă pe piaţa din România din februarie 1999, când a deschis primul supermarket din Bucureşti. Retailerul a avut anul trecut o cifră de afaceri de 1,26 miliarde lei (284 milioane euro), în creştere cu 12,3% faţă de 2011, şi un profit net de 3,6 milioane lei (820.000 euro), cu 30% mai mic.

Compania este parte a grupului german REWE, care activează în retail şi turism şi este prezent în 13 ţări europene. REWE mai deţine în România magazinele Penny Market şi XXL Mega Discount.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici