Blue Air lansează în octombrie prima cursă dinafara României, pe ruta Bruxelles-Londra

Blue Air va lansa în octombrie zboruri pe ruta Bruxelles-Londra, aceasta fiind prima cursă operată de companie în afara României, potrivit unui comunicat al operatorului aerian low-cost.

22 afișări
Imaginea articolului Blue Air lansează în octombrie prima cursă dinafara României, pe ruta Bruxelles-Londra

Blue Air lansează în octombrie prima cursă dinafara României, pe ruta Bruxelles-Londra

"Prin introducerea acestei rute, Blue Air îşi consolidează poziţia pe piaţa europeană, oferind o soluţie eficientă pe traseul Bucureşti-Bruxelles-Londra. Totodată, introducerea acestui zbor are menirea de a diversifica conexiunile de care călătorii beneficiază. Astfel ei pot opta pentru zboruri tur-retur Bucureşti-Bruxelles, Bucureşti-Londra sau Bruxelles-Londra", se mai arată în comunicat.

Cursa pe ruta Bruxelles-Londra va fi lansată pe 26 octombrie şi va avea o frecvenţă de două zboruri pe săptămână. Zborul va decola din Bruxelles la ora 14.10, urmând să aterizeze la ora 14.15 la Londra. Zborul de retur va decola la ora 15.00 şi va ateriza la Bruxelles la ora 17.00.

Blue Air operează deja o cursă pe ruta Bucureşti-Bruxelles, pasagerii din România putând continua apoi călătoria spre capitala Marii Britanii.

Din 11 decembrie, cursa va avea o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână.

"Prin lansarea acestei rute, Blue Air răspunde solicitărilor propriilor pasageri, care doreau să călătorească între cele trei capitale europene, atât în scopuri turistice cât şi de business (...). Probabil că în 2005 nu ne-am fi gândit că în doar trei ani vom ajunge să operăm curse între alte capitale europene decât Bucureşti, însă după creşterea din ultimii trei ani şi pe măsură ce ne pregătim să depăşim pragul de aproximativ 2,8 milioane de pasageri transportaţi până la finele acestui an, această dinamică este absolut naturală", a declarat în comunicat directorul de marketing al Blue Air, Florentina Ivan.

Blue Air a înregistrat în primul semestru o cifră de afaceri de 175,1 milioane de lei, în creştere cu 33% faţă de perioada similară a anului trecut, şi a transportat un număr de 425.000 de pasageri, cu 21,5% mai mult faţă de aceeaşi perioadă din 2007, în timp ce gradul de ocupare a atins nivelul de 73%.

Pentru acest an, operatorul low-cost anticipează un număr de 1,2 milioane de clienţi şi un grad de ocupare de 83%. De asemenea, compania estimează afaceri de 120 de milioane de euro, faţă de aproximativ 95 de milioane de euro în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici