Blue Air lansează în sezonul de vară o cursă pe ruta Bucureşti-Catania

Compania Blue Air va introduce în orarul de vară o nouă cursă, pe ruta Bucureşti-Catania, cu o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână, în perioada 29 martie-24 octombrie, a anunţat miercuri operatorul low-cost.

29 afișări
Imaginea articolului Blue Air lansează în sezonul de vară o cursă pe ruta Bucureşti-Catania

Blue Air lansează în sezonul de vară o cursă pe ruta Bucureşti-Catania

Zborurile dus-întors sunt programate în zilele de marţi, vineri şi duminică, iar aeronavele vor ateriza pe aeroportul "Fontanarossa", aflat la 5 km de Catania, se arată într-un comunicat al Blue Air.

Preţul biletelor porneşte de la 94 de euro dus-întors, cu toate taxele incluse. Aceasta este a şasea destinaţie din Italia acoperită de operatorul român.

În afară de Catania, Blue Air va lansa în sezonul de vară curse noi spre Napoli, Paphos, Salonic, din Bucureşti, precum şi rutele Constanţa-Bruxelles, Arad-Reus, Bacău-Bologna şi Bacău-Milano.

În România, pe segmentul de transport aerian low-cost sunt prezenţi, alături de Blue Air, companiile SkyEurope, WizzAir, easyJet, MyAir şi Germanwings.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici