BMW X6 cu 900 CP, cel mai puternic SUV din lume

Dacă până acum SUV-urile erau căutate pentru mărimea lor, pentru că erau impunătoare, confortabile şi sigure, acum e momentul pentru o evoluţie. Trebuie să fie şi puternice şi performante, potrivit www.incont.ro.

2606 afișări
Imaginea articolului BMW X6 cu 900 CP, cel mai puternic SUV din lume

BMW X6 cu 900 CP, cel mai puternic SUV din lume (Imagine: www.incont.ro)

Aşa s-a născut G-Power X6 TYPHOON RS, dintr-un BMWX6 M care a primit sub capotă un motor V10 de la BMW M5 care a fost modificat să scoată nici mai mult nici mai puţin de 900 de Cai Putere. Astfel ajunge să fie cel mai puternic SUV din lume.

Citeşte mai multe despre BMW X6 cu 900 CP, cel mai puternic SUV din lume pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici