BNR a atras luni depozite de 4,29 miliarde lei, a doua operaţiune din acest an

Banca Naţională a României (BNR) a atras, luni, de la bănci depozite de 4,29 miliarde de lei, suma adjudecată fiind cea oferită şi de trei ori mai mică decât cea de săptămâna trecută.

316 afișări
Imaginea articolului BNR a atras luni depozite de 4,29 miliarde lei, a doua operaţiune din acest an

BNR a atras luni depozite de 4,29 miliarde lei, a doua operaţiune din acest an

La data de 14 ianuarie, BNR a atras de la bănci depozite în valoare de 12,862 miliarde de lei, cea mai ridicată sumă din ultimele nouă luni, mai mult de atât, respectiv de 18,08 miliarde de lei atrăgând la data de 30 aprilie 2018.

De asemenea, suma adjucată la ultimele două atrageri de depozite este aceeaşi cu cea oferită.

În plus, ambele sumele au fost oferite la o dobândă de 2,5%, cât este rata dobânzii de politică monetară, începând cu mai 2018, şi la o maturitate de 7 zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici