BNS: Desfiinţarea companiei energetice naţionale, cea mai proastă decizie

Preşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), Dumitru Costin, a declarat că hotărârea Ministerului Economiei de a desfiinţa compania energetică naţională este "cea mai proastă decizie", pentru că astfel România nu va mai conta în piaţa energetică din Europa.

19 afișări
Imaginea articolului BNS: Desfiinţarea companiei energetice naţionale, cea mai proastă decizie

BNS: Desfiinţarea companiei energetice naţionale, cea mai proastă decizie

"Această decizie este o eroare, denotă o incapacitate maximă a celor din ministere. Astfel punem capăt definitiv unei poziţii serioase a României ca jucător în piaţa de energie a Europei. Este cea mai proastă decizie", a susţinut Costin.

Liderul BNS este de părere că, în urma deciziei de desfiinţare a companiei energetice naţionale, care denotă "o proastă cunoaştere a poziţiei României în piaţa de energie, ţara noastră nu va mai conta în acest domeniu".

"Desfiinţarea companiei energetice naţionale este în favoarea unor şmecheri din ministere, care sunt sub controlul şi autoritatea băieţilor deştepţi. Tot ce încercam era să creăm o companie energetică ce putea concura în piaţa de energie europeană", a adăugat Costin.

Citeşte şi

Compania energetică naţională va fi desfiinţată prin OUG

Videanu a a primit avizul comisiilor pentru portofoliul Economiei

Guvernul a decis înfiinţarea companiei energetice naţionale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici