Boc cere "soluţii reci" pentru depăşirea crizei economice

Premierul Emil Boc a cerut membrilor Consiliului Economic Consultativ, din care fac parte reprezentanţi ai administraţiei şi ai mediului de afaceri, să evalueze impactul măsurilor adoptate sau pregătite de Guvern, precum şi "soluţii reci" prin care criza economică să poată fi depăşită mai uşor.

28 afișări
Imaginea articolului Boc cere "soluţii reci" pentru depăşirea crizei economice

Boc cere "soluţii reci" pentru depăşirea crizei economice (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Scopul aceste întâlniri ar fi un răspuns la rece cu privire la principalele măsuri care sunt în practică sau sunt în pregătire de către Guvern, cum vedeţi impactul lor", le-a spus premierul membrilor Consiliului .

"În al doilea rând, ne-ar interesa la fel de pragmatic ce credeţi că ar trebui să completeze setul de măsuri existent până în momentul de faţă, în ce domenii strategice ar trebui apăsată acceleraţia şi, din acest punct de vedere, cum am putea găsi nişte soluţii prin care actuala criză economică cu care ne afăm în plină bătălie să poată fi mai uşor depăşită. Deci, feedback la rece pe ce am făcut, soluţii reci, dar benefice pentru ceea ce ar urma să se întâmple în perioada următoare", le-a mai spus premierul membrilor Consiliului.

El a arătat că unele dintre aceste propuneri vor necesita analize suplimentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici