Boc: Dacă nu eliminăm "sporul de zâmbet şi de ochi frumoşi", nu vom avea bani la ce trebuie

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, că preşedintele Traian Băsescu a adus un argument în plus pentru a fi "chibzuiţi" în cheltuirea banilor, prin declaraţia potrivit căreia România ar putea fi nevoită să facă un nou împrumut din cauza "sporurilor inventate".

28 afișări
Imaginea articolului Boc: Dacă nu eliminăm "sporul de zâmbet şi de ochi frumoşi", nu vom avea bani la ce trebuie

Boc: Dacă nu eliminăm "sporul de zâmbet şi de ochi frumoşi", nu vom avea bani la ce trebuie

"Dacă nu eliminăm abuzurile, cum ar fi sporul de zâmbet şi sporul de ochi frumoşi, nu vom avea destui bani pentru ce ne trebuie. E un lucru de bun simţ ceea ce a spus preşedintele Băsescu, el aducând un argument în plus pentru a fi chibzuiţi în cheltuirea banilor", a afirmat Boc.

Potrivit sursei citate, Guvernul a făcut tot ce a trebuit şi a eliminat abuzurile, iar acest lucru trebuie respectat de toţi factorii implicaţi.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la şedinţa de bilanţ a MApN, că, din cauza unor cheltuieli cu "sporuri inventate" şi pentru "tot soiul de avantaje speciale", există riscul ca România să fie nevoită să facă un nou împrumut la sfârşitul acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici