Boc, nemulţumit de "rampe clandestine" de gunoi de pe marginea drumului

Premierul Emil Boc şi-a exprimat nemulţumirea, sâmbătă, faţă de faptul că pe marginea drumurilor există "rampe clandestine" de gunoi, primul-ministru spunând că va solicita Ministerului Mediului şi Gărzii de Mediu să aplice amenzi "usturătoare" celor care aruncă gunoaie la întâmplare.

35 afișări
Imaginea articolului Boc, nemulţumit de "rampe clandestine" de gunoi de pe marginea drumului

Boc, nemulţumit de "rampe clandestine" de gunoi de pe marginea drumului (Imagine din arhiva Mediafax Foto/Adi Piclişan)

Prezent, sâmbătă, în localitatea prahoveană Râfov, unde a vizitat şantierul autostrăzii Bucureşti - Ploieşti, primul ministru Emil Boc a arătat că, pe drum către Râfov, a văzut adevărate "rampe clandestine" de gunoi amenajate pe marginea drumurilor, Boc spunând că va solicita Ministerului Mediului şi gărzii de Mediu să aplice amenzi "usturătoare" celor care aruncă gunoaie la întâmplare.

În acest context, primul-ministru a apreciat că "se pare că ceea ce s-a încetăţenit în această ţară este că poţi să faci orice" şi că nici criza, nici sărăcia şi nimic altceva nu justifică aruncarea la întâmplare a gunoaielor.

Boc a mai spus că, începând de săptămâna viitoare, va cere rapoarte săptămânale reprezentanţilor Ministerului Mediului şi Gărzii de Mediu în privinţa amenzilor aplicate celor care depozitează deşeuri în alte părţi decât la rampele de gunoi, premierul adăugând că trebuie aplicate amenzi celor care fac acest lucru, "indiferent despre cine e vorba".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici