Boc numeşte la AVAS doi vicepreşedinţi propuşi de PSD-PC

Emil Benţan şi Constantin Botez au fost înlocuiţi în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) de Ioan Nani (PSD), fost director al companiei Antibiotice Iaşi, şi Ion Mânzînă, candidat PSD-PC într-un colegiu din Argeş la alegerile parlamentare din 2008.

66 afișări
Imaginea articolului Boc numeşte la AVAS doi vicepreşedinţi propuşi de PSD-PC

Ioan Nani (PSD), fost director al companiei Antibiotice Iaşi (Imagine: Mediafax Foto)

Modificările în structura de conducere a AVAS au fost reglementate prin decizie a premierului Emil Boc.

În luna ianuarie, premierul l-a numit pe Mircea Ursache ca preşedinte al AVAS, la propunerea PSD.

Premierul a mai semnat deciziile prin care se constată încetarea efectelor actului de numire în cazul lui Mircea Sălăgean în postul de secretar general adjunct al Ministerului Culturii, ca urmare a desfiinţării funcţiei, a lui Octavian Bellu (numit secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului) din funcția de președinte al Agenției Naționale pentru Sport, şi a lui Peter Kovács din postul de președinte al Autorității Naționale pentru Tineret, instituţie desfiinţată.

Citeşte şi

Mircea Ursache a fost numit de Boc la conducerea AVAS

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici