Boc: Taxa actuală de primă înmatriculare trebuie anulată, apoi stabilită la 100-200 de euro

Liderul PDL, Emil Boc, a cerut, luni, anularea taxei actuale de primă înmatriculare, returnarea către cetăţeni a sumelor încasate şi stabilirea ei în cuantum de 100 - 200 de euro, astfel încât această sumă să poată fi plătită.

1 afișare
Imaginea articolului Boc: Taxa actuală de primă înmatriculare trebuie anulată, apoi stabilită la 100-200 de euro

Boc: Taxa actuală de primă înmatriculare trebuie anulată, apoi stabilită la 100-200 de euro

Emil Boc a declarat că democrat-liberalii solicită anularea taxei de primă înmatriculare şi returnarea către cetăţeni a sumelor plătite de aceştia.

El a mai spus că această taxă trebuie să prevadă, în viitor, plata a 100 - 200 de euro, pentru ca românii să poată plăti în viitor această sumă.

Potrivit lui Boc, prin stabilirea acestui cuantum de plată, cetăţenii se vor putea "bucura" de avantajele aderării României la UE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici