Boeing amână livrările modelului 777X până în 2023

  • Boeing amână livrările modelului 777X până în 2023
  • Întârzierea depăşeşte cu doi ani termenul iniţial de livrare
  • Boeing a plătit 6,5 mld. de euro din cauza întârzierilor 777X
687 afișări
Imaginea articolului Boeing amână livrările modelului 777X până în 2023

Sursa foto: profimedia

Boeing amână livrările modelului 777X, cel mai nou avion al companiei, până în 2023. Cu doi ani mai târziu decât era vorba iniţial, potrivit CNBC. Decizia a fost luată din cauza unor reguli interne.
 
Şi cu cât avioanele întârzie să apară, cu atât e mai uşor pentru clienţi să-şi anuleze comenzile. Numărul comenzilor pentru acest model era de 191 de bucăţi în 2020, cu circa 120 mai puţine faţă de anul precedent.
 
Boeing a plătit 6,5 miliarde de dolari pentru întârzierea modelului 777X.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici