Bogdan Drăgoi, oficialul de 31 de ani care a strâns 1,5 mld. euro pentru Finanţe de pe piaţa externă. Care este povestea lui

Secretarul de stat din Ministerul Finanţelor, Bogdan Drăgoi, 31 de ani, este artizanul ieşirii României pe piaţa externă prin vânzarea de euro-obligaţiuni pe cinci ani, la un randament de 5,29%.

667 afișări
Imaginea articolului Bogdan Drăgoi, oficialul de 31 de ani care a strâns 1,5 mld. euro pentru Finanţe de pe piaţa externă. Care este povestea lui

Bogdan Drăgoi, oficialul de 31 de ani care a strâns 1,5 mld. euro pentru Finanţe de pe piaţa externă. Care este povestea lui (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

El este unul dintre cei mai tineri demnitari români, acesta începându-şi cariera în administraţie încă de la vârsta de 25 de ani, când a fost timp de cinci luni (aprilie-septembrie 2006) consilier la Ministerul Integrării Europene.

În septembrie 2006 sare imediat pe poziţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor, fiind susţinut de PD (Partidul Democrat). De altfel, acest partid l-a susţinut peste tot, în toate poziţiile ocupate până în prezent.

Citeşte mai multe despre Bogdan Drăgoi pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici