Bogdan Drăgoi vede randamentul la titlurile de stat pe un an la sub 7%

Randamentul la titlurile de stat cu maturitate de un an ar trebui să se plaseze undeva sub rata de politică monetară, adică mai puţin de 7% pe an, a declarat, marţi, Bogdan Drăgoi, secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice.

47 afișări
Imaginea articolului Bogdan Drăgoi vede randamentul la titlurile de stat pe un an la sub 7%

Bogdan Drăgoi vede randamentul la titlurile de stat pe un an la sub 7%

"La titurile de stat cu scadenţă pe un an eu văd randamentul undeva puţin sub 7%, adică uşor sub rata de politică monetară", a spus Drăgoi, la conferinţa Mediafax Talks about Private Pensions.

El a arătat că în prezent randamentul titlurilor pe un an este la 7,14-7,15% pe an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici