Boxerul Manny Pacquiao şi-a lansat propria criptomonedă

Boxerul filipinez Manny Pacquiao şi-a lansat, cu ocazia unui concert gratuit în Manila, propria criptomonedă, în cadrul căruia a adunat peste 2.000 de fani pentru a susţine interesul pentru produs.

187 afișări
Imaginea articolului Boxerul Manny Pacquiao şi-a lansat propria criptomonedă

Boxerul Manny Pacquiao şi-a lansat propria criptomonedă

Boxerul în vârstă de 40 de ani, care l-a învins pe Keith Thurman pentru a câştiga WBA Welterweight Super Championship în iulie şi este, de asemenea, senator, speră să îşi convingă fanii să investească în „Pac”, care le va permite să cumpere bunuri şi să interacţioneze cu sportivul prin intermediul social media.

Tokenul „Pac” va fi listat pe Global Crypto Offering Exchange (GCOX) din Singapore şi îi are ca investitori pe Pacquiao şi pe fostul fotbalist Michael Owen, alături de şeicul Khaled bin Zayed al-Nahyan, membru al familiei care conduce Abu Dhabi.

Aceasta nu este prima criptomonedă a unei celebrităţi, pentru că şi jucătoarea de tenis Caroline Wozniacki, fotbalistul Michael Owen şi cântăreţul Jason Derulo au anunţat că plănuiesc să lanseze propriile criptomonede.

„Nu suntem aici pentru a strânge bani, ci pentru a construi un ecosistem”, a declarat pentru Reuters fondatorul şi CEO-ul GCOX, Jeffrey Lin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici