Brokerii se bat pe banii Bursei. În joc sunt profiturile record din 2007

Un grup de acţionari a propus conducerii Bursei de Valori Bucureşti reducerea capitalului social cu circa 9 milioane de euro, echivalentul lichidităţilor de care dispune principalul operator bursier de pe piaţa locală de capital, şi distribuirea sumei către cei 850 de acţionari, potrivit Ziarului Financiar.

19 afișări
Imaginea articolului Brokerii se bat pe banii Bursei. În joc sunt profiturile record din 2007

Brokerii se bat pe banii Bursei. În oc sunt profiturile record din 2007 (Imagine: Adrian Cojocaru/Mediafax Foto)

Dacă propunerea va fi discutată şi aprobată de acţionari, Bursa ar rămâne fără bani de investiţii. Brokerii care susţin propunerea îşi motivează demersul prin faptul că Bursa ţine de câţiva ani aceşti bani la bancă şi nu a realizat investiţii semnificative în ultimii ani, în timp ce multe societăţi de brokeraj se zbat să supravieţuiască.

Citeşte mai multe despre propunerea brokerilor pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici