Bucureşti:27.000 de locuinţe noi, finalizate în următorii patru ani

Numărul locuinţelor noi care vor fi finalizate în Bucureşti, în următorii patru ani, va fi de 27.000 de unităţi, reprezentând o creştere anuală de 40% faţă de nivelul livrărilor din 2006.

1 afișare
Imaginea articolului Bucureşti:27.000 de locuinţe noi, finalizate în următorii patru ani

Bucureşti:27.000 de locuinţe noi, finalizate în următorii patru ani

"În prezent sunt în curs de realizare în Bucureşti 66 de proiecte rezidenţiale, care au şanse foarte mari să fie realizate. În aceste condiţii, estimăm că vor fi livrate 6.700 de unităţi pe an, în următorii patru ani, adică circa 27.000 de locuinţe", a declarat, miercuri, la un seminar pe tema pieţei rezidenţiale, Antonela Marchievici, head of real estate department UniCredit Ţiriac Bank.

Ea a precizat că numărul locuinţelor livrate anual în România este încă sub nivelul din Europa. Potrivit UniCredit, în anul 2006, datele statistice arată livrarea a 4.700 de locuinţe noi în Bucureşti.

"Din acest punct de vedere, România este pe ultimul loc în Europa, cu două locuinţe la mia de locuitori livrate anual. Numărul locuinţelor livrate anual este limitat de capacitate firmelor de construcţii de a finaliza proiectele imobiliare.(...) Credem că din acest motiv vom vedea, în curând, şi primele falimente pe piaţa rezidenţială", a precizat Marchievici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici