Bucuriile crizei imobiliare

Dacă perioada actuală este problematică pentru segmentul rezidențial, al centrelor comerciale sau al tranzacțiilor de investiții, nu același lucru se poate spune despre spațiile de birouri. Chiar dacă aduce cu sine dificultăți pentru proprietari, scăderea pieței înseamnă bucurii pentru companiile care caută un (nou) spațiu de birouri.

15 afișări
Imaginea articolului Bucuriile crizei imobiliare

Bucuriile crizei imobiliare

Încercările companiilor de a-și reduce costurile au devenit vizibile, în ultimele luni, și pe segmentul spațiilor de birouri, renegocierea devenind cuvântul de ordine, mai ales pentru companiile care au semnat contractele de închiriere la începutul anului trecut, spre exemplu, cand piața se afla la niveluri record.

Citește mai multe despre criza imobiliară pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici