Bugatti Veyron, scos la vânzare de către o firmă românească

Firma Prestige Car a scos la vânzare pe site-ul Autovit un automobil Bugatti Veyron coupe la un preţ de aproape 1,6 milioane de euro, pentru care a primit deja o ofertă de la un om de afaceri, care oferă un teren în Bucureşti în schimbul automobilului.

87 afișări
Imaginea articolului Bugatti Veyron, scos la vânzare de către o firmă românească

Bugatti Veyron, scos la vânzare de către o firmă românească

"Maşina este în Belgia, într-un showroom al unui dealer de-al nostru, o companie cu care suntem parteneri. O putem aduce în zece zile. Am dat anunţul de vânzare pe data de 25 septembrie", a declarat Răzvan Sevastian, director de vânzări la firma Prestige Car Imports, specializată în importul şi comercializarea de autovehicule din clasele premium şi lux.

În România există un singur Bugatti Veyron, deţinut de omul de afaceri Costel Căşuneanu, aceasta fiind şi cel mai scump automobil cumpărat vreodată în România.

Maşina este una dintre cele mai scumpe din lume şi este proiectată să atingă o viteză maximă de 407 kilometri pe oră, asigurată de un motor cu o capacitate de 7.993 centimetri cubi şi care dezvoltă 1.001 de cai putere.   

"O putem vinde şi în leasing, pe o perioadă de cinci ani, cu un avans de minim 15%. Asta ar însemna ca avansul să fie de circa 230.000 de euro, iar rata lunară ar fi de 36.000 de euro", spune Sevastian.

El a precizat că automobilul are un consum mediu de benzină de 30 - 32 de litri la suta de kilometri.

Maşina scoasă la vânzare este fabricată în acest an şi a fost rulată doar 2 kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici