Bugetul SIE, aprobat în unanimitate de comisia de specialitate. Creşterea este de 3,4% faţă de 2011

Parlamentarii din Comisia de supraveghere a Serviciului de Informaţii Externe au avizat, luni, în unanimitate, bugetul SIE pe anul 2012, fără amendamente, acesta fiind de 193.946 mii de lei, cu 3,4 % mai mare decât în 2011.

103 afișări

"Eram curioşi să vedem de ce bugetul SIE apare mai mare decât cel pe 2011. Apare mai mare din cauza CAS-ului. Creşterea de 3,5% tocmai din cauza aceasta apare. Nu l-au plătit până acum şi trebuie să-l plătească. Şi au avut şi un buget care în 2011 a fost mult diminuat faţă de 2010 şi au datorii rămase pe «Bunuri şi servicii» care trebuie achitate anul acesta. Bugetul, încă, ar mai trebui suplimentat", a declarat secretarul comisiei, deputatul PNL Mihăiţă Calimente.

Potrivit proiectului Ministerului Finanţelor Publice, bugetul Serviciul de Informaţii Externe pe 2012 va fi de 193.946 mii de lei, cu 3,4 % mai mare decât în 2011.

Din această sumă, aproximativ 2.600 mii lei sunt alocaţi la capitolul "Asigurări şi asistenţă socială", în creştere faţă de execuţia preliminată pe 2011 care a fost de 695 mii lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici