Bursa de Valori Bucureşti a început săptămâna în scădere

Bursa de Valori Bucureşti a început săptămâna în scădere, indicele BET înregistrând un minus de 0,68%, la 7.005,96 puncte, la o valoare a tranzacţiilor de 22,45 milioane lei (4,71 milioane euro) şi o capitalizare bursieră de 145,84 miliarde lei (30,61 miliarde euro).

168 afișări
Imaginea articolului Bursa de Valori Bucureşti a început săptămâna în scădere

Bursa de Valori Bucureşti a început săptămâna în scădere

Cele mai mari valori de tranzacţionare au fost înregistrate de Banca Transilvania (TLV), cu 8,9 milioane lei, BRD (BRD) cu 3,7 milioane lei şi Digi Communications N.V. (DIGI) cu 1,6 milioane lei. Din punct de vedere al volumelor tranzacţionate, topul este condus de Banca Transilvania (TLV) – 5,3 milioane acţiuni, OMV Petrom (SNP) cu 1,4 milioane acţiuni şi Fondul Proprietatea (FP) cu 1,2 milioane de acţiuni.

Cele mai mari creşteri de preţuri au avut acţiunile Prodplast (PPL), cu un plus de 8,4%, urmat de Şantierul Naval Orşova (SNO) cu 4,17% şi Uztel (UZT) cu 4,07%. Cele mai importante descreşteri au fost înrregistrate de Electoputere (EPT) cu -10%, Oltchim (OLT) cu -8,47% şi Electromagnetica (ELMA) cu -6,94%.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici