Bush îl invidiază pe Tăriceanu pentru cota unică

Preşedintele SUA George W. Bush l-a felicitat pe premierul Călin Popescu Tăriceanu pentru introducerea cotei unice de impozitare, arătând că este puţin "invidios" şi că administraţia din Washington îşi propune să introducă un sistem asemănător în Codul Fiscal.

14 afișări
Imaginea articolului Bush îl invidiază pe Tăriceanu pentru cota unică

Bush îl invidiază pe Tăriceanu pentru cota unică (Imagine: Mediafax Foto)

"Îl felicit pe primul-ministru pentru cota de 16% şi sunt un pic invidios. Noi avem tot un asemenea obiectiv în ceea ce priveşte Codul nostru fiscal. A fost un lucru inteligent că aţi făcut asta. Aceste tipuri de politici vor aduce românilor un viitor strălucit", i-a spus Bush premierului Tăriceanu, la finalul discuţiei de vineri de la Palatul Victoria.

Guvernul a introdus cota unică de impozitare de la 1 ianuarie 2005, după preluarea mandatului de către premierul Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici