C&A deschide, joi, primul magazin din România

Retailerul de îmbrăcăminte C&A va deschide, joi, în centrul comercial Militari Shopping City din Bucureşti, primul magazin de pe piaţa românească, urmând ca noi unităţi să fie inaugurate în acest an în Capitală şi în alte oraşe, a anunţat, marţi, compania.

234 afișări
Imaginea articolului C&A deschide, joi, primul magazin din România

C&A deschide, joi, primul magazin din România (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Magazinul din Militari are o suprafaţă de vânzare de 1.850 de metri pătraţi.

C&A plănuieşte deschiderea altor magazine în Bucureşti, dar şi în alte oraşe din ţară, în acest an, operaţiunile urmând să fie controlate de către sediul central pentru Europa Centrală şi de Est al companiei, din Austria, se arată într-un comunicat al retailerului.

"Suntem bucuroşi să ne începem activitatea în România, mai ales că acesta este un prim pas într-o ţară nouă. Intenţionăm să deschidem alte magazine C&A până la sfârşitul anului 2009, atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe din ţară. În această primă fază de extindere ne vom concentra pe ocuparea de spaţii în centrele comerciale, însă nu excludem locaţiile stradale", a declarat, în comunicat, directorul general al C&A pentru Austria şi Europa de Sud-Est, Norbert Scheele.

Reprezentanţii C&A din România au anunţat luna trecută că în acest an vor fi deschise două unităţi în Bucureşti, în centrul comercial Militari Shopping Center şi în Sun Plaza din Berceni şi câte unul la Buzău, Galaţi şi Oradea.

Totodată, dezvoltatorii mall-ului Cotroceni Park au anunţat că C&A a închiriat o suprafaţă de 3.200 de metri pătraţi în centrul comercial din Bucureşti, care ar fi al treilea magazin anunţat în Capitală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici