Calculatoare şi laptopuri la super preţuri, direct de la bancă!

Acum, dacă vrei să-ţi cumperi un laptop sau un telefon nou-nouţ, la un preţ mult mai mic decât în magazine, nu trebuie să alergi prin Piaţa Obor, după “băieţii” cu telefoane, ci te poţi duce direct la bancă, arată site-ul incont.ro.

212 afișări
Imaginea articolului Calculatoare şi laptopuri la super preţuri, direct de la bancă!

Calculatoare şi laptopuri la super preţuri, direct de la bancă! (Imagine: incont.ro)

Băncile au început să execute silit magazinele de electronice şi electrocasnice, pentru că firmele care le deţin nu-şi mai pot achita datoriile, din cauza crizei. Un astfel de exemplu este şi la Banca Românească, care a scos la vânzare toate produsele dintr-un astfel de magazin de profil.

Citeşte mai multe despre produsele scoase la vânzare de bănci în urma executării silite a magazinelor pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici