Capitala, pe locul 28 în topul celor mai bune destinaţii de afaceri

Bucureştiul se află pe poziţia 28 în clasamentul celor mai bune 33 de destinaţii pentru afaceri din Europa, principalul avantaj al Capitalei fiind costul scăzut cu forţa de muncă, se arată în studiul European Cities Monitor realizat de compania de consultanţă imobiliară Cushman&Wakefield.

1 afișare
Imaginea articolului Capitala, pe locul 28 în topul celor mai bune destinaţii de afaceri

Capitala, pe locul 28 în topul celor mai bune destinaţii de afaceri

În urma Capitalei României se află însă oraşe importante din Europa, precum Helsinki, Leeds, Moscova, Oslo şi Atena.

Cele mai bune patru destinaţii pentru afaceri au rămas aceleaşi de anul trecut, respectiv Londra, Paris, Frankfurt şi Barcelona. Pe următoarele poziţii se află Amsterdam, Bruxelles, Madrid, Berlin, Munchen şi Milano.

Studiul European Cities Monitor a fost realizat prin intervievarea directorilor responsabili cu găsirea de noi destinaţii de afaceri, din 500 de companii europene de top.

Specialiştii Cushman&Wakefield au analizat factorii consideraţi importanţi de companii în momentul când decid să intre pe o piaţă. Astfel, pe primele poziţii în topul criteriilor au fost indicate accesul facil la alte pieţe şi disponibilitatea forţei de muncă calificată, considerată absolut necesară de 62% dintre directorii intervievaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici