Care au fost cel mai bine vândute maşini de import în 2010

Cele mai bine vândute maşini au fost si anul acesta cele mici sau compacte, cu motorizări pe benzină, cu un preţ de pornire de sub 10.000 de euro în cazul celor mici, sau sub 15.000 de euro pentru cele compacte, informează Ziarul Financiar.

20 afișări
Imaginea articolului Care au fost cel mai bine vândute maşini de import în 2010

Care au fost cel mai bine vândute maşini de import în 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu aproape 4.000 de unităţi vândute, cel mai bine vândut model de import în primele 11 luni ale acestui an a fost Renault Symbol, în scădere cu 3% faţă de perioada similară a anului trecut, în condiţiile în care piaţa totală a scăzut cu aproape 20% în acelaşi interval.

Află ce alte maşini de import au fost mai bine vândute pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici