Care este şi cât costă cel mai ieftin internet mobil 3G din România

Cel mai ieftin abonament la internet mobil de pe piaţa locală - după tariful lunar, are un preţ de 3,5 euro şi este furnizat de RCS&RDS, iar cel mai mare trafic inclus într-un abonament lunar este oferit de Cosmote (150 GB pe lună cu 30 de euro), arată o comparaţie a ofertelor de net mobil 3G realizată de Ziarul Financiar.

1217 afișări
Imaginea articolului Care este şi cât costă cel mai ieftin internet mobil 3G din România

Care este şi cât costă cel mai ieftin internet mobil 3G din România (Imagine: Andrei Michailov/Mediafax Foto)

Orange are, în altă ordine de idei, cea mai com­plexă ofertă de net mobil de pe piaţa locală, cu opţiuni care includ trafic gratuit pe timpul noţii în cazul unor planuri tarifare şi cu abonamente care includ în acelaşi preţ şi mesaje SMS sau MMS sau apeluri video. Orange are şapte tipuri de abo­na­mente pentru clienţii care vor să intre pe net de pe un calculator.

Vodafone are patru tipuri de abonamente de net mobil şi are în spate cea mai extinsă reţea de date 3G din România. În afara celor 16 oraşe în care oferă net cu viteze de până la 21,6 Mbps, Vodafone acoperă 90% din populaţie - inclusiv din mediul ru­ral cu net cu viteze de până la 7,2 Mbps.

Află cât costă cel mai ieftin internet 3G pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici