Care sunt cele mai tari accesorii pentru telefonul tău?

Gadgeturile sunt amuzante, interesante, ne fac viaţa mai frumoasă şi, de cele mai multe ori, nu sunt doar nişte simple accesorii pentru telefoane. Tocmai de aceea, NokiaGsm.ro a întocmit un top al gadgeturilor performante şi inovatoare.

90 afișări
Imaginea articolului Care sunt cele mai tari accesorii pentru telefonul tău?

Care sunt cele mai tari accesorii pentru telefonul tău?

1. Display Bluetooth LiveView de la Sony Ericsson

Ceea ce îl diferenţiază de restul produselor sunt designul simplu, dar şi calităţile sale aparte.

Acest dispozitiv oferă posibilitatea de a vizualiza notificări, aşa cum sunt mesajele text, mesajele multimedia, apelurile sosite, evenimentele din calendar, actualizările de pe Facebook şi Twitter. Totul este foarte simplu: dispozitivul LiveView utilizează o conexiune Bluetooth cu telefonul tău, iar la fiecare notificare importantă, acesta va vibra.

Află care sunt cele mai tari accesorii pentru telefon pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici