Care sunt judeţele care primesc cele mai mari subvenţii de la stat. Pe ce loc este judeţul tău?

În 2010, statul a acordat judeţelor şi Capitalei, de la bugetul central, subvenţii în valoare totală de 1,23 de miliarde de euro, conform datelor obţinute de Gândul de la Ministerul Finanţelor Publice. Astfel, subvenţia medie, pe cap de locuitor, la nivel naţional, a fost de circa 56 de euro anul trecut.

552 afișări
Imaginea articolului Care sunt judeţele care primesc cele mai mari subvenţii de la stat. Pe ce loc este judeţul tău?

Care sunt judeţele care primesc cele mai mari subvenţii de la stat. Pe ce loc este judeţul tău? (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Conform calculelor gândul, care au luat în considerare populaţia fiecărui judeţ în parte, la nivelul lui 2009, disponibile pe situl Institutului Naţional de Statistică (INS), din cele 41 de judeţe, la care se adaugă Capitala, locuitorii din 18 judeţe au primit anul trecut o subvenţie medie peste media naţională.

Citeşte mai multe despre subvenţiile primite de judeţe de la stat pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici