Care sunt marii câştigători ai crizei?

Dacă am trage o linie subţire în faţa crizei pe care am traversat-o până acum şi care va continua, din păcate, am ajunge la concluzia justă că ea ne-a adus atât perdanţi, cât şi câştigători. Companiile care au câştigat cel mai mult în criză au fost cele care s-au orientat rapid către produsele sau serviciile ieftine, care au avut oferte promoţionale în cea mai mare parte a unui an ori cele care s-au orientat către exporturi. Majoritatea acestora fac în continuare angajări şi o duc foarte bine, în timp ce celalalte au cam fost lovite frontal de "năpastă"!

18 afișări
Imaginea articolului Care sunt marii câştigători ai crizei?

Care sunt marii câştigători ai crizei? (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Le-a mers bine şi le merge bine în continuare mai multor afaceri. Eşti curios să vezi lista lor?

Ar fi vorba despre consultanţă financiară de criză, retailul cu discount, fast-food-urile, clinicile medicale private, lichidatorii, administratorii judiciari, avocaţii de business renumiţi, producătorii de maşini orientaţi către export, firmele de recuperare de creanţe şi lista poate continua.

Nici băncile nu au dus-o prea rău în acest an şi rezultatele pe care le vor raporta la finele anului vor demostra asta. Nu le-a mers atât de bine ca în 2008, dar cu siguranţă nu le putem cataloga la categoria perdanţi.

Citeşte mai multe despre marii câştigători ai crizei pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici