Carlos Ghosn ar putea fi eliberat pe cauţiune după mai mult de trei luni de inchisoare

Fostul director general al companiilor Nissan şi Renault, Carlos Ghosn, ar putea fi eliberat marţi pe cauţiune după ce a petrecut mai mult de trei luni într-o închisoare japoneză, relatează postul CNN.

650 afișări
Imaginea articolului  Carlos Ghosn ar putea fi eliberat pe cauţiune după mai mult de trei luni de inchisoare

UPDATE: Carlos Ghosn ar putea fi eliberat pe cauţiune după mai mult de trei luni de inchisoare

Tribunalul districtual din Tokyo a anunţat marţi că Ghosn, fostul şef al Nissan şi Renault, ar putea fi eliberat din închisoare pentru o cauţiune de un miliard de yeni (9 milioane dolari), potrivit mass-mediei japoneze.

Procesul lui Ghosn este aşteptat să înceapă în cursul acestui an, în urma unor acuzaţii privind subevaluarea veniturile sale şi abuzul de poziţia sa prin transferul pierderilor rezultate din investiţii personale către constructorul japonez.

Ghosn neagă toate acuzaţiile.

Se aşteaptă ca procurorii să atace decizia instanţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici