Carrefour ataca poziţia Mega Image

Carrefour va intra în curând pe piaţa supermarketurilor din Bucureşti prin preluarea spaţiilor unor magazine de proximitate operate de comercianţi locali, potrivit unor surse din piaţă. Una dintre primele unităţi Carrefour Market din Bucureşti va fi amplasată în zona Orizont din cartierul Drumul Taberei, au mai spus sursele citate, potrivit "Ziarului Financiar".

117 afișări
Imaginea articolului Carrefour ataca poziţia Mega Image

Carrefour ataca pozitia Mega Image (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Compania franceză, cel mai mare operator de hipermarketuri la nivel local, atacă o piaţă estimată la 400-600 mil. de euro, respectiv 20% din comerţul alimentar al Capitalei.

Citeşte mai multe despre planurile de extindere ale Carrefour pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici