"Casa Isărescu", laboratorul secret al guvernatorului BNR

Puţini cunosc faptul că una dintre pasiunile guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, este fabricarea vinului, din soiul Crâmpoşie, de pe dealurile Drăgăşanilor, scrie cotidianul Gândul, în ediţia online.

83 afișări
Imaginea articolului "Casa Isărescu", laboratorul secret al guvernatorului BNR

"Casa Isărescu", laboratorul secret al guvernatorului BNR (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

În Bucureşti, singurul hotel care distribuie vinul produs de şeful Băncii Centrale este Plaza Hotel.

"Le-am zis să nu pună un adaos mare, ci unul de bun-simţ. În Vâlcea am retras unui distribuitor dreptul de a vinde vinul meu pentru că avea un adaos comercial prea mare", a declarat guvernatorul BNR. În plus, la hotelul unde se poate degusta aleasa licoare, guvernatorul a pus unele condiţii. "Le-am zis să nu-l expună. Şi să îl servească rece i-am rugat, aşa cum scrie pe etichetă", a mai precizat Mugur Isărescu.

Contactat de Gândul, managerul restaurantului din Capital Plaza, Liviu Drăgulănescu, a precizat că preţul cu care se vinde sticla de vin purtând eticheta "Casa Isărescu" este 85 de lei. "Vinul «Casa Isărescu» se vinde bine. Nu este expus, pentru că noi nu avem expunere la vinuri. Am avut şi clienţi din domeniul financiar, dar şi hotelier, care au venit şi au solicitat acest vin pentru că ştiau că îl avem", a mai spus Liviu Drăgulănescu.

Citeşte mai multe despre vinul produs de guvernatorul BNR pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici