Casieriile Enel Muntenia vor fi închise în perioada 6-9 iunie

Casieriile Enel Energie Muntenia din Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise în perioada 6 - 9 iunie, ca urmare a lucrărilor de modernizare a sistemului informatic, a anunţat, marţi, compania.

178 afișări
Imaginea articolului Casieriile Enel Muntenia vor fi închise în perioada 6-9 iunie

Casieriile Enel Muntenia vor fi închise în perioada 6-9 iunie (Imagine: Andrei Spirache /Mediafax Foto)

Totodată, în perioada 6 - 9 iunie nu va funcţiona nici sistemul de telecitire, transmitere telefonică a indexului contorului. În aceste condiţii, clienţii Enel Energie care trebuie să comunice indexul în intervalul menţionat vor utiliza sistemul Telecitire înainte sau după perioada respectivă.

Programul de lucru cu publicul va fi reluat miercuri, 10 iunie.

Clienţii Enel care doresc să achite factura de energie electrică, în această perioada, pot utiliza ca modalităţile alternative de plată oficiile poştale, reţeaua de ATM-uri a BCR, serviciul Direct Debit al Raiffeisen Bank, unităţile teritoriale ale Băncii Internaţionale Române, Unicredit Ţiriac, BCR, Creditcoop, BRD, ING Bank sau internetul.

Compania Enel Energie Muntenia, fostă filială a Electrica, este controlată de grupul italian Enel, care mai deţine şi filialele Banat şi Dobrogea, acoperind peste 30% din piaţa distribuţiei de energie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici