Cât costă invitaţia la Forumul Economic Mondial: 115.000 euro, preţul pe care trebuie să-l plătească un participant la Davos

Directori de companii, lideri guvernamentali şi cercetători din întreaga lume s-au strâns la Davos, Elveţia, pentru reuniunea anuală a Formului Economic Mondial, care a debutat astăzi, scrie The New York Times.

65 afișări
Imaginea articolului Cât costă invitaţia la Forumul Economic Mondial: 115.000 euro, preţul pe care trebuie să-l plătească un participant la Davos

Cât costă invitaţia la Forumul Economic Mondial: 115.000 euro, preţul pe care trebuie să-l plătească un participant la Davos (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dacă o invitaţie la eveniment ar trebui considerată o onoare exclusivă, pentru directorii de companii costul participării la discuţii nu este unul tocmai scăzut, informează Ziarul Financiar. Mai întâi, pentru că intrarea la discuţiile organizate de Forumul Economic Mondial nu este gratuită.

Pentru a avea oportunitatea de a fi invitat la Davos, un executiv trebuie să fie membru al Forumului Economic Mondial, o organizaţie non-profit fondată de Klaus Schwab, un cercetător de origine germană.

Află cât costă participarea la Forumul Economic Mondial pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici