Cât costă noua Dacia Duster ESF, lansată de Renault

Constructorul auto român Dacia a reuşit să se facă cunoscut în întreaga lume, mai ales datorită raportului calitate-preţ promovat, iar modelul Duster, lansat cu un an în urmă a contribuit din plin la imaginea mărcii.

366 afișări
Imaginea articolului Cât costă noua Dacia Duster ESF, lansată de Renault

Cât costa noua Dacia Duster ESF, lansată de Renault (Imagine: www.incont.ro)

Pentru a susţine vânzările şi a consolida brandul, divizia de marketing a Renault, proprietarul Dacia, a creat o ediţie specială Duster, adresată în special iubitorilor sporturilor de iarnă.

Mai exact, modelul Dacia Duster ESF (Ecole de Ski Francais- Şcoala de Schi Franceză) a fost conceput pentru instructorii de schi şi snowboard din Franţa, dar nu numai, şi marchează 10 ani de parteneriat între Renault şi Ecole de Ski Francais.

Preţul cu care va fi vândută maşina în Franţa este de 18.990 euro. Dacia Duster ESF are la bază versiunea Laureate 4X4 cu motorizare 1.5 dCi cu 110CP.

Citeşte mai multe despre Dacia Duster ESF pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici