Cât de profitabile sunt economiile pentru copii

În iunie, copiii cu conturi de economii primesc diferite cadouri de la bănci, printre care şi consultaţii medicale. Din ce în ce mai mulţi români apelează la produsele de economisire destinate copiilor, pentru că le oferă câştiguri mai bune decât produsele clasice, cu costuri minime.

39 afișări
Imaginea articolului Cât de profitabile sunt economiile pentru copii

Cât de profitabile sunt economiile pentru copii (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

În plus, pe lângă dobânzile cu până la un punct procentual mai mari, copiii primesc de la bănci şi diferite cadouri, gen bani, jocuri sau servicii medicale la clinici private, unele limitate la această perioadă.

De regulă, aceste produse de economisire au costuri reduse, operaţiunile nefiind taxate, cum sunt deschiderea contului, depunerile şi încasările. Unele produse expiră la împlinirea vârstei de 14 ani şi se prelungesc automat până la 18 ani prin planuri similare de economisire.

Citeşte mai multe despre conturile de economii pentru copii pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici