Cât de rentabilă mai este plata pe PFA

Firmele sunt din ce în ce mai puţin tentate să încheie sau să păstreze contractele cu PFA-urile şi au început să renunţe la ele de teamă că Fiscul le va pune să plăteasca din urmă, potrivit www.incont.ro.

35 afișări
Imaginea articolului Cât de rentabilă mai este plata pe PFA

Cât de rentabilă mai este plata pe PFA (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

În acelaşi timp, deşi PFA rămâne ca nivel de taxare, cel puţin la nivel teoretic, mult mai convenabilă decât un SRL, tot mai multe probleme se ivesc. Există aşadar toate premisele ca o parte din cele circa 600.000 de PFA-uri să dispară, între timp însă, fotbaliştii cer voie Guvernului sa îi lase să activeze ca şi persoane fizice autorizate. Ce înseamnă asta?

Citeşte mai multe despre cât de rentabilă mai este plata pe PFA pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici