Cât te costă să ai un cont curent în România: de la 1 leu la 7,5 lei

Comisionul mediu de administrare a conturilor curente în lei ajunge la 2 lei/lună la nivelul pieţei, cel mai mare comision, de 7,5 lei/lună, fiind perceput de Unicredit Ţiriac Bank, potrivit datelor de pe site-urile băncilor, informează "Ziarul Financiar".

19 afișări
Imaginea articolului Cât te costă să ai un cont curent în România: de la 1 leu la 7,5 lei

Cât te costă să ai un cont curent în România: de la 1 leu la 7,5 lei (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

BCR şi BRD, cele mai mari bănci după active, au comisioane de 2,5 lei, respectiv echivalentul a 0,7 euro (circa 3 lei) pe lună. Şi ING percepe un comision de administrare a contului Cont'ROL de 28 de lei pe an (echivalentul a 2,3 lei/lună), dar oferă o dobanda de 8% pe an pentru sumele aflate în cont.

Citeşte mai multe despre cât costă un cont curent în România pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici