Cât te costă să dai o petrecere ca în filme în România

Cu toţii am visat la un moment dat să participăm la o petrecere ca în filme, lângă o piscină puternic luminată sau într-o casă imensă, cu muzică la maximum, fete frumoase îmbrăcate sumar care să danseze pretutindeni şi alcool la liber, notează Ziarul Financiar.

1589 afișări
Imaginea articolului Cât te costă să dai o petrecere ca în filme în România

Cât te costă să dai o petrecere ca în filme în România (Imagine Alexandru Hojda / Mediafax Foto)

În Statele Unite, o astfel de petrecere este deja tipul standard din fiecare weekend în care adolescenţii au chef de puţină distracţie. Dar în România, petrecerile cu zeci-sute de persoane se ţin numai la evenimente importante din viaţă, precum nunţi, botezuri sau majorate - probabil pentru că, desigur, reprezintă o cheltuială destul de mare, potrivit Ziarul Financiar.

În filme băutura nu se termină niciodată, cu atât mai puţin paharele tip Red Cups sau gustările. În realitate e puţin mai complicat, totuşi. Un set de zece pahare tip Red Cups costă 20 de lei în hipermarketuri, deci pentru 100 de persoane, ţinând cont că fiind din plastic se mai sparg sau lumea le aruncă instinctiv, preţul pentru pahare deja este unul exorbitant.

Citeşte continuarea pe Ziarul Financiar

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici