Câţi bani poţi să iei pe telefonul sau laptopul tău vechi! Funcţionează "Rabla" şi pentru electronice!

Ai un mobil mai vechi sau un laptop şi vrei să le schimbi cu unele mai noi, dar nu-ţi ajung banii? O soluţie ar fi programul buy-back pentru telefoane mobile! Iar aici poţi apela chiar la operatorii de telefonie mobilă sau la magazinele online de profil. Suma pe care o primeşti diferă de la caz la caz şi ţine de starea în care se află produsul dat la schimb, informează www.incont.ro.

1663 afișări
Imaginea articolului Câţi bani poţi să iei pe telefonul sau laptopul tău vechi! Funcţionează "Rabla" şi pentru electronice!

Câţi bani poţi să iei pe telefonul sau laptopul tău vechi! Funcţionează "Rabla" şi pentru electronice! (Imagine: Claudia Veja/Mediafax Foto)

Dacă telefonul este în perfectă stare de funcţionare, acesta va fi evaluat şi vei primi un cupon de reducere în funcţie de cât de funcţional este. De exemplu, să luăm un model de telefon mai vechi - Nokia 3110. Dacă modelul este în perfectă stare de funcţionare, atunci primeşti 10 euro.

În schimb pentru iPhone 3G primeşti 40 de euro. Un preţ destul de mic ţinând cont că un model nou costă în jur de 300-400 de euro.

Pentru un Nokia N97 primeşti 61 de euro.

Pentru asta poţi să apelezi la Orange, fie că eşti client sau nu al operatorilor. Şi în magazinele Internity, care vând telefoane şi abonamente Cosmote, poţi să-ţi cumperi un telefon la preţ de buy-back.

Dacă nu plănuieşti să-ţi schimbi telefonul, însă ai probleme cu laptopul şi te gândeşti să-l schimbi însă nu ai bani de unul nou, firmele au inventat şi "Rabla" pentru laptopuri.

Chiar şi aşa, laptopul nu trebuie să aibă vreo tastă lipsă şi nici mai mult de 5 pixeli "morţi" pe display şi să nu fie dintr-o generaţie prea veche.

Citeşte mai multe despre cati bani poti sa iei pe telefonul sau laptopul tau vechi pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici