Ce afacere iţi faci cu 10.000 de euro?

Fie că vorbim despre o afacere online sau despre o franciză alimentară, îţi trebuie un plan de afaceri bine pus la punct, dar cel mai important: ai nevoie de un capital. Incont.ro iţi spune ce business ai putea începe cu 10.000 de euro.

201 afișări
Imaginea articolului Ce afacere iţi faci cu 10.000 de euro?

Ce afacere iţi faci cu 10.000 de euro? (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

De exemplu, dacă eşti tânăr şi ai deja o mică afacere, atunci află că poţi lua până la 10.000 de euro chiar de la statul român pentru a-ţi finanţa business-ul. Iar dacă tu ai deja 10.000 de euro, din start poţi porni la drum.

"Cei 10.000 reprezintă suma acordată de stat, însă ea vine ca şi cofinanţare iar cei care vor să o obţină trebuie să contribuie cu cel puţin încă 10.000 "de euro din fonduri proprii sau prin împrumut bancar. Astfel, vorbim de cel puţin 20.000 de euro disponibili pentru investitorii debutanţi. În general, orice startup este demarat din fonduri proprii şi finanţări de la apropriaţi, familie, prieteni, astfel încât suma de început poate fi mai mare; în plus, statul acorda garanţii de până la 80% din valoarea unui împrumut care este solicitat de cei eligibili, dar nu mai mult de 80.000 de euro", spune Bogdan Belciu, partener în cadrul firmei de consultanţă PricewaterhouseCoopers (PwC).

Citeşte mai multe despre ce afacere îţi faci cu 10.000 de euro pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici