Ce afacere să-ţi faci ca să produci bani în criză!

Daca vrei să investeşti în această perioadă tulbure din punct de vedere economic şi te interesează o afacere pe termen lung, care să-ţi aducă profituri decente şi în mod constant, şi nu cauţi îmbogăţirea peste noapte, consultanţii au cateva sugestii, informează www.incont.ro.

154 afișări
Imaginea articolului Ce afacere să-ţi faci ca să produci bani în criză!

Ce afacere să-ţi faci ca să produci bani în criză! (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Indiferent dacă este criză sau nu, aparatele electrocasnice, maşinile, obiecte casnice, încaltamintea, etc., se strică vrand-nevrand şi trebuie reparate. Un astfel de tip de afacere merge cu atat mai mult în timp de criză, deoarece în vremuri bune oamenii şi-ar putea permite să înlocuiască obiectele stricate cu unele noi. Dar pe vremuri grele reparaţia este mai avantajoasă deoarece costă mai puţin decât înlocuirea produsului.

Citeşte mai multe despre ce afaceri să faci în timp de criză pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici