Ce aplicaţii pentru telefon te ajută să economiseşti bani

Dacă vrei să ţii o evidenţă strictă a cheltuielilor, atunci ajutorul vine de unde te aştepţi mai puţin. Chiar de la telefonul tău! Şi asta pentru că exista sute de aplicaţii care îţi ţin lista lunara a datoriilor şi te avertizează când exagerezi cu cumpărăturile.

83 afișări
Imaginea articolului Ce aplicaţii pentru telefon te ajută să economiseşti bani

Ce aplicaţii pentru telefon te ajută să economiseşti bani (Imagine: Mediafax Foto)

Criza economică i-a afectat pe mulţi, iar majoritatea nici nu mai ştiu cum să strângă cureaua şi să cheltuiască cât mai puţini bani.

Astfel, un studiu recent arată că din 3.000 de persoane interviate, 70% vor ca anul acesta să mai restrângă din cheltuieli. Iar ajutorul vine chiar din buzunar.

Citeşte mai multe despre aplicaţiile pentru telefon care te ajută să economiseşti bani pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici