Ce au ajuns foştii bancheri de pe Wall Street: instalatori sau preoţi. Cine sunt noii investitori pe bursă

Au pariat pe acţiuni de milioane de dolari şi, în unele cazuri, au pierdut chiar şi miliarde. Vorbim despre bancherii care au rămas fără loc de muncă în timpul crizei financiare din 2008 şi au fost forţaţi să-şi schimbe domeniul de activitate.

364 afișări
Imaginea articolului Ce au ajuns foştii bancheri de pe Wall Street: instalatori sau preoţi. Cine sunt noii investitori pe bursă

Ce au ajuns foştii bancheri de pe Wall Street: instalatori sau preoţi. Cine sunt noii investitori pe bursă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aşa că şi-au deschis o patiserie, o firmă de instalaţii...sau chiar au schimbat costumul de business pe cel de reverend. În schimb, pe Wall Street fac legea, acum, tinerii mai puţin experimentaţi.

După 23 de ani în care a tranzacţionat acţiuni de miliarde de dolari şi a încheiat acorduri de milioane, Adam Greene dat telefonul BlackBerry şi costumele scumpe pe biblie şi pe îmbrăcămintea monahala.

Greene, în vârstă de 46 de ani, este reverand şi ţine slujbe, în fiecare duminică, într-o biserică din Texas, scriu cei de la MSNBC.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici