Ce fac românii care s-au trezit şomeri. Cazul lui Răzvan din Cluj: Firma a ”scăpat” de mine. Trăiesc din banii pe care i-am strâns

  • Un tânăr din Cluj a creat platforma “DatAfara.ro” pentru cei care au rămas şomeri din cauza crizei
  • Pe platforma “DatAfara.ro” poţi să-ţi depui CV-ul dacă ai rămas fără job
  • În doar câteva zile, aproape 100 de şomeri şi-au creat un profil
14516 afișări
Imaginea articolului Ce fac românii care s-au trezit şomeri. Cazul lui Răzvan din Cluj: Firma a ”scăpat” de mine. Trăiesc din banii pe care i-am strâns

Ce fac românii care s-au trezit şomeri. Cazul lui Răzvan din Cluj: Firma a ”scăpat” de mine. Trăiesc din banii pe care i-am strâns

Criza a lăsat mii de români fără muncă. Printre ei se află şi Răzvan. Lucra la o companie din Cluj care se ocupa de cursuri de dezvoltare personală. A fost dat afară la trei săptămâni de când a fost decretată starea de urgenţă şi nu a avut o altă soluţie decât să se mute înapoi cu părinţii lui în Otopeni.

Răzvan Cojocaru, şomer: “Criza m-a lasat fără job, aşa foarte rapid în mai puţin de trei săptamăni şi chiar pe neaşteptate. Se pare ca firma a trebuit să “scape” de o parte din noi. În momentul ăsta practic trăiesc pe banii pe care i-am strâns până acum, din economii. ”

Răzvan s-a înscris de curând pe platforma “DatAfara.ro”, creată de Alex, un tânar din Cluj, pentru tinerii rămaşi fără job. Acum, aşteaptă acum să fie contactat de  o companie. Alţii au încheiat deja contracte.

Alex Iuonuţ, creatorul platformei “DatAfara.ro” “Avem deja confirmarea a doua contacte. O persoana dupa 24 de ore dupa ce si-a depus profilul a fost contactata pentru interviu, iar o alta persoana tot asa dupa 24 de ore mi-a cerut sa ii scot profilul de pe site pentru ca a rezolvat.”

Platforma poate fi accesata de oricine din ţară şi este foarte simplă. Aici, companiile care sunt în cautare de angajaţi au de unde alege. De la medici stomatologi, IT-işti şi până la barmani şi ospătari, cu toţii îşi caută un loc de muncă.

Alex Iuonuţ, creatorul platformei “DatAfara.ro” Platforma este gratuită. Avem acum undeva în jur de 100 de persoane din diferite domenii. Domeniul horeca, medici stomatologi, oameni din zona de management, zona operaţională, customer care şi din IT.”

Companiile care accesează site-ul văd acolo profilurile candidaţilor şi îi contactează direct.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici