Ce salarii au funcţionarii din ministere

Cel mai bine plătit angajat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne este un agent care a câştigat în luna martie un venit net de 13.835 lei, adică de 2,6 ori mai mult decât ministrul, potrivit datelor publicate pe site-ul instituţiei.

1586 afișări
Imaginea articolului Ce salarii au funcţionarii din ministere

Ce salarii au funcţionarii din ministere

O analiză simplă a informaţiilor publicate (mai mult sau mai puţin la vedere) pe site-urile ministerelor arată că, în continuare, subordonaţii câştigă mai mult decât şefii, că din acest punct de vedere este mai bine să fii secretar general decât ministru şi că o lege pe care guvernul şi-a asumat-o în faţa FMI nu îşi produce efectele.

Spre exemplu, datele publicate pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne arată că peste 100 de angajaţi din aparatul central al acestui minister au salariul mai mare decât al ministrului.

Ministrul de la MAI a primit în luna martie 2013 un salariu net de 5.363 de lei, în timp ce secretarul general a primit 11.082 de lei.

Citeşte continuarea materialului pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici