Ce se întamplă cu preţul locuinţelor după majorarea TVA

Preţul locuinţelor va continua să scadă pe termen mediu, deşi acum, cei interesaţi de achiziţia de imobile trebuie să se pregatească pentru plata unui TVA mai mare cu 5% la notariat, dar şi la serviciile agenţilor imobiliari şi nu numai, avertizează specialiştii în domeniu consultaţi de incont.ro.

28 afișări
Imaginea articolului Ce se întamplă cu preţul locuinţelor după majorarea TVA

Ce se întamplă cu preţul locuinţelor după majorarea TVA (Imagine: Mediafax Foto)

"Cu toate influenţele şi de la notariat şi de la agenţia imobiliara care te facturează mai mult cu 5%, nu vedem o influenţă în preţul final mai mare de 1-2%, aşa că per ansamblu se poate considera că este nesemnificativă în totalul valorii tranzacţiei această creştere a TVA", au explicat specialiştii consultaţi.

Citeşte mai multe despre evoluţia preţurilor locuinţelor după majorarea TVA pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici