Ce spun politicienii despre creşterea preţului benzinei

Ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme, nu părea foarte îngrijorat de scumpirea carburanţilor, dând un răspuns în ton cu portofoliul său: "Asta e. Vom încerca să ne mişcăm mai puţin în spaţiul real şi să folosim mai mult internetul" a afirmat Vreme.

30 afișări
Imaginea articolului Ce spun politicienii despre creşterea preţului benzinei

Ce spun politicienii despre creşterea preţului benzinei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebată de Gândul cât de mult este afectată de majorarea tarifelor la pompă, ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a pasat răspunsul către colegul său de la cârma Economiei. "De ce mă întrebaţi pe mine? Nu l-aţi găsit pe ministrul Economiei? Nu ştiu ce să vă spun" a spus, marţi, Udrea în timp ce părăsea plenul parlamentului.

Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, primvicepreşedintele PDL, avertizează că majorarea preţurilor pe pieţele internaţionale ar putea avea rezultate directe în România în vara acestui an.

"Eu ştiu că e o regulă: preţul urmăreşte evoluţia bursieră a ţiţeiului. E o regulă cu acest decalaj de şaşe luni. Eu chestiunea aceasta o urmăream foarte atent şi la preţul gazelor. Există un decalaj permanent de şase luni. În funcţie de evoluţia ţiţeiului la bursă urmau şi gazele", a afirmat Videanu, pentru Gândul, precizând că evoluţia de acum de la pompe ar trebui cercetată de instituţiile statului:"Consiliul Concurenţei trebuie să vegheze la practici neconcurenţiale în acest domeniu. Când eram eu ministru nu a fost cazul să solicit Consiliul Concurenţei".

Citeşte mai multe despre părerile politicienilor despre creşterea preţului benzinei pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici